Matias Zakrisson – Doft och smak

Renfile-med-tillbehör-3

Idag vimlar det av matbloggar i sverige, stora som små. Jag som själv bloggar följer såklart många andra matbloggare både via sociala medier och via deras bloggar. Men för att en blogg för mig ska kännas läsvärd och seriös måste den uppfylla vissa kriterier, som fräscha bilder och inte någon halvuppäten tallrik, bra text, och ett kontinuerligt flöde med recept eller andra matrelaterade
Och först ut är ingen mindre än Matias Zakrisson med bloggen Doft & Smak!

Matias har jag följt sedan många år, tom sedan han började blogga tror jag. Det är få bloggar jag tycker håller sådan hög standard på både recept och bilder som hans blogg gör, han vågar testa precis allt och aldrig rädd att ge sig på nya smaker eller utmaningar. Han har genom åren dessutom blivit en otroligt duktig fotograf och jag tycker absolut ni ska ge hans blogg ett besök!

Pullad-lax-på-planka-413221056_10153678628418099_5475675373827293568_n

 

Foto; Matias Zakrisson

(hoppas det va ok att jag lånade dina bilder Matias 😉

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Facebook