Hjortinnerfilé med enbärsgräddsås, hasselbackspotatis och kantarellsallad

hjortinnerfil_med_enb_rsgr_dds_s_hasselbackspotatis_och_kantarellsallad

 

Hjortinnerfilé med enbärsgräddsås, hasselbackspotatis och kantarellsallad

Kock: Viktor Hagström

Ingredienser 4 portioner

  • 2 st hjortinnerfiléer
  • salt och peppar
  • olja och smör till stekning

 

Enbärsgräddsås:

  • 2 st charlottenlökar
  • 1 tsk timjan
  • 1 lagerblad
  • 1 msk enbär, lätt mortlade
  • 2 dl vitt vin
  • 3 dl viltfond .alt oxfond

 

Hasselbackspotatis:

  • 600g potatis
  • 100g smör
  • salt och peppar

 

Kantarellsallad:

  • 150 g kantareller
  • 1 citron
  • 2 msk god olivolja
  • salt och peppar

 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Facebook